Volop waterpret voor de kids

0
104
SUNEO CLUB

Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat is er toch niks fijner dan zien dat de kinderen het naar hun zin hebben? Des te meer kan jij ook genieten! Als echt familiebedrijf begreep de familie Lamrechts dat als geen ander. Daarom ontwikkelden zij in drie van de Three Corners hotels spectaculaire waterparken.

Ontspanning en vertier
Waterpark van The Three Corners hotel Sunny Beach in Egypte
Wanneer jij languit op een ligbedje ligt en van de zon geniet, hebben de kinderen de grootste lol in het zwembad. Nog leuker wordt dit natuurlijk wanneer er glijbanen aan te pas komen! De aquaparken in The Three Corners Sunny Beach Resort, The Three Corners Sea Beach Resort en The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn maken dit mogelijk. In laatst genoemde is het nieuwste aquapark te vinden en in de andere twee vind je de twee grootste aquaparken. Aan iedereen is gedacht, een waterspeelplein met kleine glijbaantjes voor de allerkleinsten en glijbanen voor oudere kinderen. En voor volwassenen natuurlijk, want zeg nou zelf: kun jij het laten om zelf een keer naar beneden te roetsjen?

Een plek onder de zon
Aquapark voor kleine kinderen in Three Corners Hotel Sunny Beach in Egypte
De Three Corners hotels in Egypte zijn 12 maanden per jaar de ideale vakantieplek. De zon schijnt er (bijna) altijd en in de winter zijn er verwarmde zwembaden; waardoor de waterpret ook als het ietsjes minder warm is gewoon door kan gaan. Dus ook in de herfstvakantie kun je hier uitermate goed vakantievieren met de hele familie.