Zonder zorgen op vakantie, zo doe je dat!

0
149
SUNEO CLUB

Een vakantie boeken kan best spannend zijn. Want hoe weet je of jouw gekozen vakantieadres is wat je ervan had verwacht? En is het eten in dat hotel wel goed volgens de westerse standaarden? Hoe regel je het vervoer van het vliegveld naar jouw accommodatie? Wat doe je als er iets gebeurt tijdens jouw vakantie? In dit blog geven we antwoord op al jouw vragen!

De voordelen van een pakketreis
Doordat je bij Stuntvakanties een pakketreis boekt, ben je ervan verzekerd dat alles in één keer goed geregeld is. Vlucht en verblijf zijn altijd inbegrepen. Daarnaast bepaal jij zelf met welke extra’s je jouw vakantie wilt aanvullen, zoals een (privé)transfer, extra bagage of een verzekering.

Veilig en voordelig
Doordat Stuntvakanties jarenlange samenwerkingen heeft met hotels en luchtvaartmaatschappijen kunnen er ontzettend scherpe prijzen worden afgesproken. Hierdoor worden vakanties altijd tegen de scherpste prijzen aangeboden. Er zijn jaarlijkse checks op de hotels door onze vakantie-experts, waardoor de kwaliteit goed gewaarborgd blijft. Stuntvakanties is aangesloten bij de SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Wel zo handig én veilig dat je alles bij één aanspreekpunt geregeld hebt!

Altijd bereikbaar
Je kunt helemaal op jouw eigen tempo op de website een vakantie uitzoeken én boeken. Heb je hulp nodig? Er staat (bijna) altijd een team vakantie-experts klaar om je te helpen! Via de handige FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen, maar ook alle contactmogelijkheden. Zelfs voor vragen buiten de openingstijden kun je altijd via e-mail, Facebook of WhatsApp een bericht sturen, zodat jouw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord!

Vakantie Prijsvrij

Nederlandstalige reisleiding
Op veel bestemmingen is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig. Handig zodat je snel de ins en outs van jouw bestemming te weten krijgt, maar ook voor de wat minder prettige zaken staan zij altijd voor je klaar. Er is altijd een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is. Dus ook als er dingen gebeuren waar je niet op hoopt tijdens de vakantie, zoals diefstal, verlies, ziekte, ongeval of overlijden van een naaste in Nederland; dan staat er 24/7 iemand voor je klaar.

Laagste prijsgarantie
Bij Stuntvakanties boek je altijd met de laagste prijsgarantie! Vind je ergens anders de exact zelfde reis voor een betere prijs? Dan passen we de prijs aan en ontvang je een extra korting voor in de toekomst!

Gratis annuleren
Heb je jouw droomvakantie gevonden, maar wil je bijvoorbeeld nog even overleggen of vrij vragen van je werk? Dan heb je nog 3 dagen om jouw vakantie gratis te annuleren. Wel zo fijn dat je het alvast even vast kan leggen, want anders zou de vakantie in de tussentijd zomaar volgeboekt kunnen zijn!