Als een ster de piste af

0
163
SUNEO CLUB

Het klaarmaken van de ski’s en snowboards voor vertrek kan een heel gedoe zijn daarom biedt Stunt Vakanties materiaalhuur aan op locatie. Hiernaast regelt Stunt Vakanties ook jouw ski- en snowboardlessen. Zo kan je zonder zorgen gaan inpakken voor je heerlijke wintersportvakantie!

Voordat je de piste op kan gaan moet er vaak nog van alles gebeuren. Verschillende skilessen worden genomen op een van de indoor skibanen in Nederland, de ski’s worden uit de berging gehaald en schoon gemaakt en alle warme spullen worden ingepakt. Wat vaak vergeten wordt is dat je de meeste dingen ook allemaal op locatie kan doen!

Skihuur

Om er voor te zorgen dat je niet langer hoeft te sjouwen met zware ski schoenen, ski’s en onhandige stokken is het ook mogelijk om op vrijwel alle locaties materiaal benodigdheden te huren. Van ski’s tot snowboards tot schoenen. Voor de veiligheid is het ook mogelijk om voor de kleinste een stevige helm te huren. Stuntvakanties.nl zorgt ervoor dat je altijd gebruik kan maken van het nieuwste skimateriaal voor de voordeligste prijs, zeker in Frankrijk kan deze korting hoog oplopen. En zo bespaar je ook nog op onderhouds- en vervangingskosten die je anders had gehad. Dat zorgt ervoor dat je zorgeloos op wintersport vakantie kan gaan.

Skiles

Het nemen van ski- en snowboardlessen in Nederland is vaak een prijzige bedoeling, en om het skiën of snowboarden echt onder de knie te krijgen is veel oefening nodig. Gelukkig worden er op vrijwel alle locaties ski- en snowboardlessen aangeboden voor jong en oud en op verschillende niveaus. De ski- en snowboardlessen in een prachtige omgeving en door gekwalificeerde instructeurs helpen je om binnen korte tijd als een echte ster de piste af te gaan. Voor kinderen is het dolle pret om met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes de pistes af te gaan en wedstrijdjes te houden. Deze ski- en snowboardlessen beginnen bij weekreizen vaak op zondag en op veel wintersportbestemmingen zijn Nederlands sprekende instructeurs aanwezig.