Mooiste campings van Italië

0
44
SUNEO CLUB

Wij hebben voor jou de allermooiste campings van Italië op een rijtje gezet! Want wij weten dat Italië een geweldige kampeerbestemming is met campings met topfaciliteiten, mooie caravans en goede tenten! Laat je verrassen door ons aanbod met de topcampings in Italië.

Camping Bella Italia – Gardameer

5*-camping Bella Italia in Peschiera Del Garda hoort bij Het Beste van Stuntvakanties’: de 200 meest geliefde vakanties van onze klanten én onze Reisadviseurs. Want deze camping heeft écht bijna alles! Zo ben je binnen een paar minuten lopen op het strand. En wat dacht je van de uitstekende restaurants, gezellige bars en een enthousiast animatieteam; Bella Italia camping krijgt dan ook niet voor niets een beoordeling van een 7,7!

Bekijk hier de camping

Camping Norcenni Girasole Club – Toscane

Nog zo’n klantfavoriet: 4*-camping Norcenni Girasole Club is een schitterend gelegen vakantieparadijs in het Toscaanse landschap. De camping is van alle gemakken voorzien en je zal je niet snel vervelen op de camping. Neem een duik in het mooi aangelegde lagunezwembad met glijbanen, of maak gebruik van de sportieve voorzieningen.

Bekijk hier de camping

Camping Montescudaio – Toscane

Ben je echt een natuurliefhebber? Dan is 3*-camping Montescudaio zeker wat voor jou! Deze camping behoort tot 1 van de beste accommodaties van Stuntvakanties en ligt in een bosrijke omgeving. Camping Montescudaio is middelgroot en heeft zeer veel faciliteiten. Zo heb je 3 zwembaden, een apart kinderbad én een whirlpool. Daarnaast is er een openluchttheater, voetbalveld, speeltuin, volleybalveld én nog zo veel meer!

Bekijk hier de camping